Spinning Marathon 2019

 
Informatie Spinning marathon 24 maart 2019:
 
Onze sportmanager Mark Kuipers gaat dit jaar deelnemen aan de marathon van Athene + de Ironman 70.3 Vichy.  De Ironman is een halve triatlon in Frankrijk, hier zal hij 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Dit doet hij om geld in te zamelen voor KIKA (Kinder Kankervrij).
 
Om dit fantastische doel te ondersteunen organiseert Sport Parc Sandur op 24 maart 2019 een spinning-marathon. 
In het hartje van het Parc Sandur centrum zal er de hele middag een gezellige en sportieve sfeer hangen, want de spinning-fietsen komen namelijk in Central Garden te staan rondom het podium.
 
Iedereen is welkom, schrijf je nu direct in!!
We zijn net gestart met de inschrijvingen, elk uur kunnen er 65 spinners mee doen. Iedereen is welkom, ervaren of onervaren!
Inschrijven is mogelijk bij de sportbalie van Parc Sandur of door een mail te sturen naar mkuipers@sandur.nl. Meld dan duidelijk je naam, telefoonnummer + welke uren je mee wilt doen.
Doet JIJ mee en help je zo om het streefbedrag van €5000 te behalen? Of kom je langs en moedig jij onze toppers aan? Één ding is zeker het wordt in ieder geval een feestje!!
 
Verschillende instructeurs
De spinning-marathon start op zondag 24 maart om 12.00 uur en bestaat uit een viertal sessies, ieder van 1 uur. Je kunt zelf bepalen welk uur je start en hoelang je meedoet. Elk uur zullen verschillende spinning instructeurs hun uiterste best doen om er een leuk en sportief evenement van te maken. 
 
Tijden: 
12:00 - 13:00 uur: (instructeur Marc Kolvenbag)
13:00 - 14:00 uur: (instructeur Karin Berg) 
14:00 - 15:00 uur: (instructeur Martine Eefsting) 
15:00 - 16:00 uur: (instructeur Mark Kuipers) (VOL)
 
Volledig naar het goede doel:
De kosten zijn per fiets/per uur en het volledige bedrag gaat KIKA. 
  • 1 uur fietsen: € 15,- 
  • 2 uur fietsen: € 25,-
  • 3 uur fietsen: € 30,-
  • 4 uur fietsen: € 35,-

Je betaald op de dag zelf bij de sportbalie, alleen contante betalingen zijn mogelijk en liefst gepast betalen.

 

 

In de afgelopen jaren is het genezingspercentage van Kinder Kanker gestegen van 70% naar 75%. Alle specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker. Door steeds betere behandelingen krijgen de kinderen bovendien minder last van bijwerkingen en gevolgen. De resultaten van alle onderzoeken zijn veelbelovend. Uiteindelijk hopen alle kinderoncologen dat kinderkanker geen levensbedreigende ziekte meer is.

Dus twijfel niet, doneer nu op MARK VOOR KIKA

 

 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Marcel Hartman Transport 
  • Transportbedrijf Giethoorn 
  • Bewegingscentrum Ter Apel 
  • SportPlaza Ter Apel 
  • Sport Studio Briggs