Nieuwsbrief oktober 2021

Beste sporters,
 
De aankomende periode zullen er weer wat leuke veranderingen plaatsvinden, via deze korte nieuwsbrief houden we jullie daarvan op de hoogte.
 
Zoals jullie weten moesten jullie de afgelopen tijd het zwembad betreden via de hoofdingang van het zwembad. De deur tussen de kleedkamers en het zwembad konden we nog niet openen. Hier komt verandering in. Vanaf aankomende maandag 11 oktober, zal het zwembad weer door deze deur te betreden zijn. Voordat dit mogelijk is dien je je sportpas éénmalig te laten activeren bij de receptie. De openingstijden van de receptie zijn dagelijks van 09:00 uur - 20:00 uur
 
Als je de pas geactiveerd hebt bij de receptie, kun je het zwembad weer betreden vanaf de kleedkamer zoals dat voorheen ook kon door:
 
 
Daarnaast vragen we je uiteraard ook nog steeds in te checken bij de sportbalie (tablet).
Het is wellicht een beetje omslachtig, maar het deurensysteem (scanner aan de muur) en het ledensysteem (tablet op de sportbalie) werken nog niet samen. We zijn achter de schermen bezig om dit wel zo te regelen zodat je met 1x scannen zowel incheckt als je pas ontgrendeld.
 
Daarnaast willen we jullie weer meer aan zwemmen krijgen want zwemmen is immers een gezonde manier van je lichaam belasten ;-) . Dus, vanaf 18 oktober zullen we het zwembad ook 's avonds weer voor jullie openen. Er kan dan weer heerlijk gezwommen worden, dit zullen de openingstijden zijn:
 
Maandag - donderdag (buiten de schoolvakanties)
09:30 - 16:00 en van 19:00 - 21:00 uur 
 
Vrijdag - zondag (buiten de schoolvakanties)
09:30 - 20:00 uur
 
Maandag - donderdag (tijdens de schoolvakanties)
09:30 - 20:00 uur
 
Vrijdag - zondag (tijdens de schoolvakanties)
09:30 - 20:00 uur
 
Het vroege-vogel-zwemmen en het trimzwemmen op dinsdag, woensdag en donderdag blijft ook gewoon voor jullie beschikbaar om 08:30 uur.
 
Met sportieve groet,
 
Het sportteam