Diplomapakketten

Wij streven ernaar om uw kind rond de leeftijd van 4,5 jaar op te roepen. In de meeste gevallen lukt dat afhankelijk van uw en onze mogelijkheden. Wij houden bij plaatsing zo veel mogelijk rekening met uw voorkeur. Vanaf maart 2019 kunt u kiezen uit diverse diplomapakketten.

Het diplomapakket betaald u middels automatische incasso in 3, 6 of 12 maandelijkse termijnen, startend vanaf de eerste les. Het is ook mogelijk om het gehele bedrag in 1x te voldoen per pin/contante betaling.

De pakkettarieven hebben een maximale looptijd maar zijn inclusief proef, afzwemmen + diploma. Let op, dit geeft geen garanties op een diploma. Heeft u kind na de maximale looptijd het diploma A nog niet behaald, dan bieden wij het diploma A uitloop-pakket aan, voor een extra 3 maanden zwemles. Dit zijn zwemlessen tegen een gereduceerd tarief. Voor de diploma’s B en C gelden geen uitloop-pakketten, dan kunt u een standaard nogmaals pakket B, C of B/C afnemen.

We hanteren geen zwemlessen in alle landelijke schoolvakanties (overzicht landelijke schoolvakanties)De maximale looptijden zijn inclusief vakanties. (voorbeeld: U neemt een AB pakket af op 3 maart 2019. Dan zult u op 3 september 2020 een nieuw pakket kunnen aanschaffen als in deze periode het A en/of B diploma niet is gehaald)

Meld u kind nu aan

Inschrijfkosten: €12,50

Pakketten

Kosten

Max. looptijd

Max. betalings termijnen

Pakket A diploma

€ 650

max 15 maanden

(incl vakanties)

12

Pakket AB diploma

€ 730

max 18 maanden

(incl vakanties)

12

 Pakket ABC diploma

€ 800

max.21 maanden

(incl vakanties)

12

 Pakket B diploma

€ 115

Max 12 lessen

3

 Pakket BC diploma

€ 200

max 24 lessen

6

 Pakket C diploma

€ 115

max 12 lessen

3

A diploma uitloop-pakket

€ 150

max 24 lessen

3