Diplomapakketten

Wij streven ernaar om uw kind rond de leeftijd van 4,5 jaar op te roepen. In de meeste gevallen lukt dat afhankelijk van uw en onze mogelijkheden. Wij houden bij plaatsing zo veel mogelijk rekening met uw voorkeur. Bij ons kunt u kiezen uit diverse diplomapakketten.

Het diplomapakket betaald u middels automatische incasso in 3-18 maandelijkse termijnen, startend vanaf de eerste les. Dit is afhankelijk van het pakket wat u afneemt. Het is ook mogelijk om het gehele bedrag in 1x te voldoen per pin/contante betaling, dan ontvangt u 10% korting op het totaal bedrag.

De pakkettarieven hebben een maximale looptijd maar zijn inclusief proef, afzwemmen + diploma. Let op, dit geeft geen garanties op een diploma. Heeft u kind na de maximale looptijd het diploma A nog niet behaald, dan bieden wij het diploma A uitloop-pakket aan, voor een extra 3 maanden zwemles. Dit zijn zwemlessen tegen een gereduceerd tarief. Voor de diploma’s B en C gelden geen uitloop-pakketten, dan kunt u een standaard nogmaals pakket B, C of B/C afnemen.

We hanteren geen zwemlessen in alle landelijke schoolvakanties (overzicht landelijke schoolvakanties)De maximale looptijden zijn inclusief vakanties. (voorbeeld: U neemt een AB pakket af op 3 maart 2019. Dan zult u op 3 september 2020 een nieuw pakket kunnen aanschaffen als in deze periode het A en/of B diploma niet is gehaald)

Meld u kind nu aan

Inschrijfkosten: €12,50

 

Heeft u nog vragen, stel ze gerust op zwemschool@sandur.nl 

Pakketten

Kosten

Betalings termijnen  

Max. duur van het pakket

Uitleg niveau

ABC

Pakket A diploma

€ 54.50

12

max 15 maanden

(incl vakanties)

A: Zwemveilig in een zwembad zonder attracties

Pakket AB diploma

€ 48.50

15

max 18 maanden

(incl vakanties)

B: Zwemveilig in een zwembad met attracties zoals een glijbaan, golfslagbad of stroomversnelling

 Pakket ABC diploma

€ 44.50

18

max.21 maanden

(incl vakanties)

C: Zwemveilig in een zwembad met attracties en in open water zoals recreatieplassen en brede sloten

 Pakket B diploma

€ 38.50

3

max 12 lessen

 

 Pakket BC diploma

€ 33.50

6

max 24 lessen

 Pakket C diploma

€ 38.50

3

max 12 lessen

A diploma uitloop-pakket

€ 50.00

3

max 24 lessen

 

Privé zwemles.

Sport Parc Sandur biedt ook privé zwemles aan. Deze mogelijkheid is er voor zowel kinderen als volwassenen. U kunt zich aanmelden voor een privé zwemles via zwemschool@sandur.nl. Wij zullen dan vervolgens contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheid die bij uw wens het beste past.